/


BKT däck

sök efter storlek: 1 Resultat - Erbjudande per sida:

Sortera efter:
AT-109
BKT
BKT AT-109
16x8.00-7 TL NHS

Säsong

Quad / ATV

begränsat lager
bara kr 709
begränsat lager
Mer info
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

BKT Däck passar de flesta MC:s

BKT Däck tillverkas av det indiska företaget Balkrishna Industries och de har funnits på marknaden i 30 år. Utbudet är brett och innefattar allt från breda till smala däck, offroad eller för släta motorvägar. Prisklasserna skiljer sig också, så det finns något både för dig som letar efter en investering och dig som söker en uppsättning som kommer tjäna dig några säsonger.

Det kommer även ständigt ut nya BKT Däck på marknaden varje år. Företaget är verksamma inom flera olika produktionsfält. De tillverkar både däck för privatpersoner och industrin samt jordbruk.

Slitkraftiga däck – BKT Däck

De kunskaper och erfarenheter företaget har från produktionen av däck inom tunga industrigrenar visar sig i deras däck för motorcyklar. Däcken är av hög kvalitet och tål mycket. Offroad varianterna klarar de tuffaste körningarna om och om igen, och det är nog mer sannolikt att du tröttnar före däcken.

Köp däcken enkelt på internet

På Tirendo.se är det bekvämt att köpa däck. Du slipper jäktande säljare som försöker pracka på dig utgående modeller, och vi har en kundtjänst i världsklass som hjälper dig om du känner dig osäker. Du får bläddra i lugn och ro, och ta del av nyttig information som underlättar beslutet och ger dig en helhetsbild om vad som kommer passa just din körstil.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK