Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581


Sida 1 från 2
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

180 65 16 Däck

Busenkelt att hitta rätt 180/65-16 däck

När det är dags att köpa nya 180/65-r16 däck så har vi gjort det mer än enkelt för dig. Genom att knappa in vilken motorcykel du kör så får du direkt fram alla däck som passar just dig utav våra tiotusentals produkter. Du slipper sålla på egen hand, och sparar därigenom både tid och pengar som du kan lägga på något du tycker är roligt istället. Däcken håller alltid ett högt kvalitetsmått, och vi har allt från premiumdäck lämpade för hisnande racing till budgetmodeller som passar perfekt för den ekonomiska familjen.

Du kan ytterligare sortera bland våra 180/65-16 däck med hjälp av våra filter. Välj ett prisintervall som passar din budget, och om du har något favoritmärke kan du även kryssa i detta i vänsterspalten för att se vad de har att erbjuda just dig.

Köp nya 180/65-16 däck billigt online

Tirendo.se får du marknadens bästa priser på 180/65-16 däck och andra biltillbehör. Vi tillhandahåller alltid prisbelönt service till dig, och om du har några frågor gällande våra tjänster och produkter kan du bara kontakta vår vänliga kundtjänst så hjälper de dig. Inga frågor är för små, så tveka inte att höra av dig. Behöver du monteringshjälp? Vi samarbetar med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så boka en tid redan idag och avnjut fördelaktiga priser. Låt proffsen göra jobbet så kan du köra runt på vägarna trygg i vetskapen att däcken sitter som de ska.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK