Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Viking WinTech Van, köp däcket!

Hitta dina

WinTech Van

här!

Viking WinTech Van – Ett säkert alternativ

Viking WinTech Van är ett nytt däck från den norska producenten i WinTech serien. Det är otroligt slitstarkt, och passar perfekt för dig som kör långa sträckor privat eller i jobbet. Befinner man sig mycket ute på vägarna är det extra viktigt att ha utrustning man kan lita på. Viking WinTech Van är utrustat med alla de säkerhetsegenskaper som krävs av ett vinterdäck för Norden. Sajpningarna på däcket absorberar snö från vägarna och gör däcket mer robust. Det resulterar i ett stabilare grepp på vägarna, och ett kompaktare däck. Kör du på torra vägar är däckets mönsterblock mer flexibla och bidrar med förhöjd bromsförmåga.

Vintern innebär inte enbart snö och is. Viking WinTech Van ger din skåpbil ett grymt skydd mot vattenplaning med de tre längsgående spåren. Dessa forslar effektivt undan vatten från bilens körbana vilket gör din körning mycket säkrare och behagligare. Du kan pusta ut med en uppsättning av dessa däck under bilen.

Viking WinTech Van följer med dig under många mil

Den platta konstruktionen på däcket gör att det slits jämnt över hela ytan. Vanliga anledningar till att man måste byta däck är just ojämn förslitning. Oftast slits däcken längst ut till följd av att det är denna sektion som utsätts för mest tryck i kurvor. Med Viking WinTech Van på din bil kommer du inte behöva oroa dig över att köpa nya däck på ett bra tag. Du hittar det här däcket och många fler hos tirendo.se. Vi ger dig alltid låga priser och klanderfri service.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK