Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Viking FourTech Van, köp däcket!

Hitta dina

FourTech Van

här!

Viking FourTech Van håller dig och din skåpbil säker året om

Oavsett om du kör budbil eller använder skåpbil för att transportera verktyg och viktigt material i jobbet så är det viktigt med däck som klarar av den extra tyngden som dessa bilar innehar. Viking FourTech Van är utformat för att ge klanderfri prestanda i alla väderförhållanden. Däcket är en trygghetsinvestering för dig och din bil, oavsett om du använder den i företaget eller privat. Vid utvecklingen av däcket har man lyckats kombinera alla de egenskaper som är essentiella hos både sommardäck och vinterdäck. De längsgående spåren ser till att din bil evakuerar vatten och slask från körbanan, vilket i slutändan begränsar risken för vattenplaning.

Viking FourTech Van har stark bromsförmåga på snö tack vare de asymmetriska mönsterblocken på skuldrorna och mittsektionen. Kombinerat med en säker körstil kommer du kunna tackla alla väderlekar utan bekymmer, så skydda dig och din bil redan idag.

Glid genom kurvorna med Viking FourTech Van

Den robusta designen på Viking FourTech Van gör att däcket inte viker sig i kurvorna. Stabila däck är nödvändigt för att få optimal prestanda när G-krafterna trycker på. Det spelar ingen roll om du kör i regn eller snö, du är alltid skyddad med detta fantastiska däck från vår granne i väst.

Det ska vara bekvämt att byta däck

När du handlar från tirendo.se får du snabbt hem dina nya däck. Ta hjälp av någon av våra över 1000 monteringspartners över hela landet när du ska skruva på dina däck. Det har aldrig varit enklare att byta däck! Gör ett riktigt fynd redan idag och framtidssäkra både dig och din bil.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK