/

Semperit Helårsdäck

Dessvärre gav din sökning inga resultat. Vänlingen ändra sökparametrarna för att hitta produkter.  You can search by car model

Semperit Helårsdäck – Kvalitet som är prisvärt

Semperit är en däcktillverkare som nischat sig som budgettillverkare med kvalitetsdäck som produkt. Genom att utveckla innovativa tillverkningsmetoder lyckas man pressa priserna för slutkunden, samtidigt som man uppfyller alla krav på säkerhet och prestanda som kan ställas av vardagsförare. Generellt sett beträffande helårsdäck så presterar de inte lika bra som likvärdiga sommardäck eller vinterdäck under respektive säsong. Med det sagt så uppfyller de ändock alla säkerhetskrav man rimligen kan ställa på ett däck för vardagligt bruk, och kan med fördel användas för såväl pendlare som vardagsbilister.

Semperit Helårsdäck har längsgående skåror vars funktion är att forsla undan vatten från bilens körriktning. Denna egenskap är typisk på alla sommardäck för vardagligt bruk, och dess funktion är att motverka vattenplaning. Vattenplaning är den största faran under sommarhalvåret, och det uppstår när det finns ett skikt av vatten mellan bilen och asfalten vilket får bilen att sladda. Semperit Helårsdäck består även av flera fristående block som är anpassningsbara till väglaget. Det är bland annat denna egenskap som säkerställer att din bil har ett optimalt grepp under vinterhalvåret då du kör längs snötäckta vägar.

Hitta rätt Semperit Helårsdäck till din lastbil

Att hitta rätt Semperit Helårsdäck är busenkelt när du använder vårt smarta söksystem. Genom att mata in vilket fordon du kör och vad dina preferenser är får du fram alla Semperit lastbilsdäck som passar till just ditt fordon, och slipper därigenom sålla igenom den uppsjö av alternativ som existerar i vårt utbud. Filtrera bort modeller som inte passar din budget eller dina kvalitetskrav, och välj därefter en uppsättning i lugn och ro.

Beställ dina Semperit Helårsdäck enkelt från oss

Oavsett om du ska köpa Semperit lastbilsdäck eller biltillbehör så har Tirendo.se vad du behöver. När du lagt din beställning på Semperit Helårsdäck skickar vi hem produkterna till dig på bara några dagar. Vårt mål är att din köpupplevelse ska bli så behaglig som möjligt, och därför ger vi dig service i världsklass i varje led. Om du har några frågor om våra produkter kan du enkelt kontakta vår vänliga kundtjänst. De besvarar alla dina frågor, stora som små! Om du inte har tillgång till en verkstad så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så du har aldrig långt till professionell hjälp. Se vilken station som ligger närmast dig, boka en tid redan idag och få fördelaktiga priser! Det är inte besvärligt att byta däck när du tar hjälp av oss.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.