Goodyear

Goodyear Marathon LHT, köp däcket!

Frånkr 7.285per däck
Hitta dina

Marathon LHT

här!

Kom fram på nolltid med Goodyear Marathon LHT

Goodyear Marathon LHT är ett däck som specialdesignats för att kunna tillstå transportbilar med sina fenomenala tjänster och därigenom förenkla arbetet. Däckets främsta egenskaper är det låga rullmotståndet. Med andra ord är det lämpat för bilar som varje dag kör långa avstånd. Priset som anges är alltså inte det enda billiga inslag i dessa däck, du kommer spara stora summor pengar på bensin beroende på vilket däck du kör med idag. Enligt EU:s märkning, så skiljer sig bränslekonsumtionen mellan ett däck som har märkningen A, och ett däck som har märkningen G, med upp till 0,5 liter bensin per 100km. Det innebär att du förbrukar över 80 liter bensin på ett år med normal körning, och detta blir ännu mer när man kör mycket.

Goodyear Marathon LHT uppfyller också alla önskningar man kan ställa på säkerhet. Som vid utveckling av alla sommardäck ämnade för civilt bruk har man lagt stort fokus på säkerheten. Förutom ett utomordentligt grepp på vått väglag så har däcken även en kort bromssträcka. Du kan undvika potentiella olyckor med större lätthet, samtidigt som du tryggt kan köra genom även de värsta av regnskurar. Goodyear Marathon LHT är ett bra alternativ för dig som prioriterar säkerhet och effektivitet.

Hållbar kvalitet – Goodyear Marathon LHT

Goodyear Marathon LHT är ett robust och starkt däck som klarar av tunga laster. Ljudemissionen har man även tänkt på. Det låga rullmotståndet bidrar till bullerreduktion, och gör i slutändan åkturen behagligare. Det har även visats i studier att låga bullernivåer bidrar till ökad koncentration vid körning. Det säger sig själv att det är jobbigare att köra under längre perioder i ljudnivåer som är mer än störande.

Däcket kommer tjäna dig under flera säsonger framöver. Avancerade gummiblandningar och det senaste inom stålvajerteknik bidrar till däckets långa hållbarhet, så om du söker ett tryggt och ekonomiskt hållbart däck har du funnit det.

Beställ dina Goodyear Marathon LHT smidigt online

När du köper däck från Tirendo.se avnjuter du alltid service i världsklass. Vi skickar hem dina beställningar på bara några dagar, och du betalar givetvis ingenting för frakten. Om du har några frågor om våra produkter kan du kontakta vår vänliga kundtjänst. De står till ditt förfogande, oavsett vad du har för frågor gällande våra tjänster. Vi samarbetar även med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så du har aldrig långt till professionell hjälp.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK