Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 20
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

(1)Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.


Aeolus däck

Köp nya Aeolus Däck till lastbilen

Lastbilar drar ofta ett tungt lass så att säga, och de behöver därför utrustning som ser till att ingenting går snett. Aeolus Däck är ett känt märke som ofta tillskrivs hög kvalitet och lågt rullmotstånd. Om du kör transportbil är detta en egenskap som är guld värd då det reducerar bensinkostnaderna markant. Få känner till hur mycket rullmotståndet påverkar bilens bränsledrift. Ju lägre friktion som uppstår mellan väglaget och däcken, ju lättare rullar bilen. Du kan alltså köra i samma hastighet med ett lägre tryck på gasen.

Aeolus Däck kompromissar dock inte på greppet. Gummiblandningen gör att däcken får ett starkt fäste mot marken vid hastiga inbromsningar, vilket garanterar säkerhet i svåra situationer.

Beställ Aeolus Däck online

Du tjänar alltid på att handla dina däck från Tirendo.se. Vår webbutik är utformad med dig som konsument i åtanke, både när det gäller service och pris. Vi tillhandahåller bästa möjliga service så att du ska slippa krångliga däckbyten. Efter att du lagt din beställning kommer däcken hem till dig inom bara några dagar. Det har aldrig varit så här behagligt att köpa nya däck! Om du behöver hjälp med montering så samarbetar vi även med över 1000 monteringsstationer över hela landet.


x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK