VOLVO Kompletta Däck

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Hitta VOLVO däck och fälg på samma ställe

När du beställer VOLVO däck och fälg samtidigt sparar du både tid och pengar. Är det dags att byta däck? Kolla då hur dina fälgar mår. Det är inte bara däcken som är viktiga för att dina hjul ska klara av vägens utmaningar. Slitna fälgar kan leda till obalans i drivaxeln, vilket i sin tur kan kräva dyra reparationer. Råka inte ut för onödiga överraskningar. Se till att du har bra VOLVO däck och fälg året runt så skyddar du dig och de du håller kärt.

Slipp krångel när du köper VOLVO däck och fälg

När du handlar hos tirendo.se slipper du tänka på jobbiga detaljer som montering. Vi samarbetar med över 1000 monteringspartners över hela landet, så allt du behöver göra är att ringa och boka en tid så hjälper de dig. Det är viktigt att både däck och fälg sitter som de ska, och med hjälp av våra proffs slipper du oroa dig.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.


Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.