VOLKSWAGEN Kompletta Däck

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Handla VOLKSWAGEN däck och fälg till bra priser

Tycker du det är besvärligt att köpa däck och fälgar? Då har vi något för dig! På tirendo.se kan du beställa både VOLKSWAGEN däck och fälg som garanterat passar ihop utan att du själv behöver göra uträkningar. På så vis sparar du tid och huvudvärk, och får ta del av marknadens lägsta priser. Det blir bättre än så till och med! Nyttja någon av våra över 1000 monteringspartners utspridda över hela landet så slipper du oroa dig över att införskaffa verktyg eller låna garage.

Beställ VOLKSWAGEN däck och fälg idag

När du handlar VOLKSWAGEN däck och fälg från oss får du hem dem på nolltid. Vi har alltid snabba leveranser och om du undrar något står vår vänliga kundtjänst till ditt förfogande. Tveka inte, gör dig och din bil en tjänst!

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.


Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.