RIAL-Fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
Motortyp:
Fordonstyp:

Rial fälgar för alla bilar

En gång i tiden fanns det ett stall i Formel 1 med namnet Rial, och de såg en del framgång under sina dagar. Sedan 1978 har de tillverkat högkvalitativa fälgar till personbilar. Hos oss hittar du flera olika Rial fälgar att piffa upp din bil med. Använd vår smarta sökfunktion och leta rätt på en uppsättning som faller dig i smak. Du kommer skänka både historia och estetisk fäbless till din bil.

Köp Rial fälgar bekvämt online

På Tirendo.se finns både fälgar och däck från tillverkare utspridda över hela världen. Vi har produkter som passar alla bilar, körstilar och klimat. Oavsett om du är på jakt efter snabba sportdäck eller bensinsnåla däck till familjekombin så hjälper vi dig. Vi tillhandahåller service i världsklass tillsammans med våra över 1000 monteringspartners över hela världen. Efter att du beställt Rial fälgar fraktas de kostnadsfritt hem till din dörr. Det enda du behöver göra är att välja något som passar din smak och stil.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^