ENZO-Fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
Motortyp:
Fordonstyp:

Enzo fälgar – kvalitet som heter duga

Med en uppsättning Enzo fälgar ger du bilen en ny och snygg look samtidigt som du förlänger dina däcks hållbarhet. Vi har många designer att välja mellan så att du ska kunna få något som passar din stil. Det är viktigt att köra en bil man trivs i, så spana in vårt utbud och köp något du blir nöjd med. På Tirendo.se hittar du även däck för alla tillfällen och väderlekar. Genom att köpa nya däck till dina Enzo fälgar kommer du märka att körningen blir mycket mjukare, och även tryggare.

Nya Enzo fälgar höjer säkerheten

Många tänker inte på att man måste byta fälgar under bilens livstid. Fälgarna utsätts också för förslitningar, så när du haft din bil i ett par år kan det vara dags att göra en inspektion. Hittar du sprickor rekommenderas du att byta fälgar omedelbart då detta kan leda till skador på bland annat bilens axlar. Att byta ut axlarna är en väldigt dyr affär, så låt det inte hända i onödan!

Köp dina Enzo fälgar från oss

När du handlar hos oss får du alltid service i toppklass. Vi hjälper dig med alla eventuella frågor du har om produkter och logistik. Över hela landet har vi fler än 1000 monteringspartners som hjälper dig att få dina Enzo fälgar på plats, så beställ redan idag! Det tar bara några dagar att få hem fälgarna, så inom ingen tid alls rullar du runt ute på vägarna med en bil som känns som ny!

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^