DOTZ-Fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
Motortyp:
Fordonstyp:

Dotz fälgar för alla smaker

Oavsett om du söker efter snabba sportfälgar eller bränsleeffektiva aluminiumfälgar så hittar du det hos oss. Märket Dotz har i sitt utbud mängder att välja mellan. Med ett par nya Dotz fälgar kan du helt ändra karaktären på din bil. Fälgar har en makalös effekt att fånga upp blicken och de är ett enkelt designelement på bilar som man kan påverka själv. Ta hjälp av sökfunktionen och sortera efter storlek eller modell. Du kan snabbt hitta vilka som passar till din bil, och därefter är det bara att välja och vraka tills du hittar något som är kompatibelt med din stil.

Nya Dotz fälgar höjer säkerheten

Om din bil inte precis rullat ut från fabriken så kommer nya Dotz fälgar innebära ett säkerhetslyft. Fälgar är en otroligt viktig säkerhetskomponent. De påverkar axlarna och om du kör med defekta fälgar kan det innebära att din bil riskerar att utsättas för stora skador. Ett fälgbyte är mycket enklare än vad det låter. Efter att du lagt en beställning hänvisar vi till en av våra över 1000 monteringspartners som är utspridda över hela landet. Det innebär att du aldrig behöver ta dig långt för att montera dina Dotz fälgar, och innan du vet ordet av kommer din bil kännas som ny igen.

Köp dina Dotz fälgar online

Vi på Tirendo.se har utformat vår affärsmodell med dig som kund i åtanke. Det ska inte vara besvärligt att köpa däck och fälgar, så vår sökfunktion är både användarvänlig och enkel att förstå. Vår servicepersonal hjälper dig med eventuella frågor och samtidigt slipper du jäktande säljare som påverkar ditt omdöme. Ta din tid och hitta en komplett uppsättning som passar dig och din körstil. Vi sköter resten.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^