DEZENT-Fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
Motortyp:
Fordonstyp:

Ge bilen ett lyft med tyska Dezent fälgar

Dezent fälgar är ett klassiskt stycke tysk ingenjörskonst som kan få din bil att sticka ut från mängden. Oavsett om du värderar din personliga stil högt eller inte så kommer du garanterat le varje gång du skådar ett par Dezent fälgar på din bil. Det är ju trots allt du som valt ut dem. Med vår smarta sökfunktion hittar du snabbt och enkelt vilka fälgar som passar just din bilmodell, så du behöver aldrig oroa dig för att beställa hem fel produkter.

Säkerheten först med Dezent fälgar

Att köra med trasiga fälgar är en direkt trafikfara både för dig och andra. Det kan leda till skador på bilens axlar som kan uppkomma under körning och få ödesdigra konsekvenser. Se därför alltid till att ha hela fälgar. Med ett par Dezent fälgar får du även en visuellt tilltalande upplevelse i säkerhetspaketet.

Köp däck tillsammans med Dezent fälgar

Hos Tirendo.se hittar du allt du behöver när det kommer till däck och fälgar. Vi har produkter från både specialtillverkare och stora grossister, från världskända märken till mindre distributörer. Om du hört talas om något lite mindre känt som du vill testa så har vi garanterat vad du letar efter. Ta hjälp av våra kategorimenyer för att hitta något specifikt, eller använd den smarta sökfunktionen tills du finner något som passar din bil och faller dig och din körstil i smak. Ta hjälp av någon av våra över 1000 monteringspartners för att sätta på både hjul och fälgar. Det tar bara några dagar från beställning till rullning!

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^