ATS-Fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Piffa upp bilen med ATS fälgar

Är det dags att ge din bil ett litet lyft? Vi hjälper dig! Med en uppsättning ATS fälgar kan du få din bil att se sprillans ny ut. Du har ett stort urval designer och storlekar att välja mellan, så använd vår smarta sökfunktion för att hitta något som passar dig och din livsstil. Med bara några knappklick kan du beställa hem de där fälgarna du alltid drömt om, så passa på och ta del av vår superservice!

Enkelt att köpa ATS fälgar

Det ska inte vara komplicerat att köpa ATS fälgar. Vi på Tirendo.se hjälper dig i varje steg på vägen, och gör hela köpupplevelsen så bekväm som möjligt. Du slipper betala frakt när du handlar hos oss, och produkterna kommer hela vägen till din dörr. När du väl tagit emot dina fälgar så hjälper någon av våra 1000 monteringspartners dig att sätta fast dem på bilen. Det tar bara några dagar från knappklick till rullning!

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.