ALUTEC-Fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
Motortyp:
Fordonstyp:

Lätta fälgar? Alutec fälgar!

Alutec är ett tyskt företag som grundades 1996. Trots sina få verksamma år har de snabbt etablerat sig på marknaden som ett företag tillverkandes högkvalitativa lättmetallfälgar för allt från motorsport till personbilar. De har riktat in sig särskilt starkt på drifting, och ett par Alutec fälgar lämpar sig perfekt till dig som gillar att sladda rejält ute på racingbanan.

Du hittar dina Alutec fälgar hos oss

På Tirendo.se har vi ett brett urval Alutec fälgar till din bil. Du kan enkelt gå igenom vårt utbud med hjälp av vår smarta sökfunktion. Ange din bilmodell eller sortera efter storlek och design. Vi levererar fälgarna hem till dig inom bara några dagar, och därefter kan du ta hjälp av någon av våra över 1000 monteringspartners över hela landet. Det har aldrig varit smidigare att köpa däck och fälgar!

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^