AEZ-Fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
Motortyp:
Fordonstyp:

Uppgradera bilen med ett par Aez fälgar

Om du älskar din bil så är det en självklarhet att ge den så mycket kärlek som möjligt. Oavsett om du har gamla eller nya däck så kommer en ny uppsättning Aez fälgar effektivt förbättra däckens livslängd. Att fälgarna är stabila och i gott skick leder till mindre onaturliga däckrörelser vilket leder till en mer jämn förslitning. Nya fälgar innebär också mindre förslitningar på axeln, och om dina fälgar är rejält slitna rekommenderar vi att du byter omedelbart. Spruckna fälgar kan i slutändan leda till att axeln går sönder vilket blir en dyr affär.

Välj din stil med Aez fälgar

Med ett par nya Aez fälgar sticker du verkligen ut på vägarna. Vi har mängder att välja mellan, och allt du behöver göra för att säkerställa att du får rätt modell är att använda vår supersmidiga sökfunktion. Här kan du sortera både efter storlek och design, och sedan väljer du vilken bil du kör. Du slipper oroa dig för att beställa fel Aez fälgar och kan med glädje köra till en av våra 1000 monteringspartners när kommer hem till dig.< /p>

Köp dina Aez fälgar hos oss

Vi eftersträvar alltid utmärkt service, låga priser och snabba leveranser. Vi förstår vad du som kund prioriterar, och därför gör vi vårt bästa för att du ska bli nöjd på alla fronter. Har du några frågor är det bara att ringa eller maila oss så hjälper vi dig!

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^