Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 16
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

(1)Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.


Vredestein Vinterdäck

Traditionen fortsätter framåt – Vredestein-vinterdäck

Även om Vredestein förmodligen oftast förknippas med prestandadäck erbjuder den holländska tillverkaren även pålitliga touringdäck som passar nästan alla bilar och modeller. Vredestain-vinterdäck utvecklades för att fungera så bra det bara går i oberäkneliga klimat i de centrala, västra och norra delarna av Europa – vilket gör dem mycket aktuella här i Sverige.

Vredesteins nuvarande serier av däck för kallt väder erbjuder en balanserad kombination av prestanda i alla väderförhållande. Trots att många tillverkare erbjuder bra vinterdäck är det uppenbart vilka fördelar premiumgummi ger när det kommer till stabil prestanda på torra, våta samt frusna vägunderlag. 

Omdefiniera körning i kallt väder med Vredestein-vinterdäck från Tirendo 

Variation är definitivt en av det holländska märkets styrkor. Produktlinjen Snowtrac innefattar populära modeller i många däckstorlekar. Touringsmodellerna Vredestein Snowtrac 3 och Snowtrac 5 passar bra till fordon som rör sig om små till medelstora passagerarbilar. Om du är i behov av extremt högpresterande vinterdäck bör du överväga Vredestein-vinterdäck Wintrac Xtreme och Winterac Xtreme S

När det kommer till SUVs med hög prestanda fungerar Wintrac 4 Xtreme bäst på aggressiva underlag medan Wintrac Nextreme är ett något mildare alternativ för stabilitet och komfort. Transportörer har inte heller glömts bort – Vredestein-vinterdäck Comtrac Winter är perfekt för lätta, kommersiella fordon. 

Vredestein-vinterdäck – premiumdäck till konkurrenskraftiga priser 

Den största fördelen med att köpa Vredestein-däck online från Tirendo är den utmärkta kombinationen av kvalité och värde för pengarna. Bildäckspriser kan vara skrämmande, men vi är fast beslutna om att kunna erbjuda dig de bästa däcken på marknaden. Vi har ett stort utbud av Vredestein bildäck och 4x4 däck tillsalu till extremt fördelaktiga priser, så se till att hålla utkik efter våra många specialerbjudande så att du aldrig missar ett tillfälle!  Du hittar allt från budgetdäck, Eco-däck och premiumdäck i vår butik. 

Beställ dina nya Vredestein-däck online från Tirendo! 

 


x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK