/

Pneumant Vinterdäck

Dessvärre gav din sökning inga resultat. Vänlingen ändra sökparametrarna för att hitta produkter.  You can search by car model

Pneumant vinterdäck

Pneumant vinterdäck är billiga och säkra

Pneumant vinterdäck är däcken för dig som vill kunna köra tryggt på vintern både när det snöar, regnar eller är is på marken. Du som köper dessa kommer få valuta för pengarna då de är en av de billigare varianterna som håller hög kvalitet. Köp dessa snabbt och enkelt online hos oss på Tirendo.se. Pneumant har vunnit flera oberoende tävlingar när det kommer till både prestanda, styrrespons och säkerhet så att du som förare kan känna dig trygg.

Pneumant vinterdäck är ett bra val för den prismedvetna konsumenten som ändå vill ha hög kvalitet. Denna däcktillverkare är från Tyskland och har många års erfarenhet av att skapa bra däck. En gång i tiden hade de monopol på att tillverka och sälja däck i Östtyskland. Företaget går att spåra ända tillbaka till 1906. Även om det var ett företag som tidigare ägdes utav staten har det därefter privatiserats och ingår idag i samma koncern som både Dunlop och Goodyear, nämligen Sumitomo Rubber Industries som kommer från Japan.

Pneumant vinterdäck ger valuta för pengarna

Tack vare ett perfekt utformat asymmetriskt däckmönster gör Pneumant vinterdäck det möjligt att leda bort vatten så att det inte hamnar mellan däcket och vägen vilket kan skapa vattenplaning. Det här kombineras med dubbar som skapar ett fast grepp om hala underlag. Materialet är utformat att fungera extra bra i kalla temperaturer, så du behöver inte oroa dig när det är extra kallt ute. Dessa kommer i flera olika storlekar och modeller vilket innebär att det finns något för alla bilar.

Välj bland märken och modeller som Continental, Goodride och Kenda när du handlar online hos oss på Tirendo.se. Dessa passar både till stora och små personbilar och det finns även däck som passar motorcyklar. Vi hjälper dig med montering och underhåll genom våra 300 monteringspartners runtom i landet. Skulle du behöva hjälp så finns det en support som du kan chatta med eller så ringer du bara in till oss.

Pneumant vinterdäck är värda priset

Hos oss på Tirendo.se kan du köpa dina Pneumant vinterdäck till riktigt bra pris. När du handlar däck hos oss bjuder vi dig på frakten och ser till att du får dina produkter levererade direkt till din dörr inom bara några arbetsdagar. Du kan välja ur ett brett sortiment med över 100 olika däckmärken och 25000 olika däckprofiler. När du handlar hos oss har du alltid 30 dagars full returrätt.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.