Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 563
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 14
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Barum Vinterdäck

Barum vinterdäck

Barum vinterdäck - rätt däck på bilen för rätt säsong

Det är otroligt viktigt att man har rätt däck på bilen för rätt säsong. Under vintern är väglaget osäkert och det kan vara både halt och blött på samma gång. Dessutom finns det dagar då väglaget förändras fort. Då är ett par Barum vinterdäck din räddning. De är mycket prisvärda och du kan känna dig trygg med dessa på din bil. Köp dem online och få dem levererade med fri frakt.

Att beställa vinterdäck online är otroligt smidigt och det finns många service partners som kan hjälpa till med att montera dem på bilen om man inte vill göra detta på egen hand. Dessutom hittar du ett otroligt stort sortiment av Barum vinterdäck online så att du kan hitta däck som passar din bil perfekt. Det är otroligt viktigt att man har pålitliga däck under vintern och detta är en förutsättning för att man ska kunna känna sig trygg när man är ute på vägarna. Barum Polaris 3 är en storsäljare som finns i flera storlekar och som kan jämföras med till exempel Goodride SW608 och Sunny Wintermax.

Barum vinterdäck - nya däck ger kortare bromsträcka

När man har haft sina däck ett tag blir mönsterdjupet mindre, de slits helt enkelt och detta ger en längre bromssträcka. Därför är det viktigt att man tar hand om sina däck och det kan faktiskt vara skillnad på liv och död för någon i slutändan. De Barum vinterdäck du hittar online har ett mönsterdjup som kommer att hålla under många år. Detta är en investering som är viktig för både ditt och andras liv. Kolla mönsterdjupet på dina däck direkt!

Om du inte förut har beställt vinterdäck online kommer du att bli förvånad över hur otroligt smidigt detta är, dessutom är det 30 dagars ångerrätt i vår butik. Alltså mer än din lagstadgade rätt. Det betyder att om du beställer dina däck och de inte passar på din bil kan du skicka tillbaka dem utan problem. Barum vinterdäck kan du få monterade hos någon av alla de 300 servicepartners i Sverige som vi samarbetar med.

Barum vinterdäck - hittar du enkelt och smidigt online

Att äga en bil kostar redan väldigt mycket och det är sällan man vill betala ännu mer än man måste i detta fall, därför kan du hitta ett stort sortiment av Barum vinterdäck online som är mycket prisvärda. Vi på Tirendo.se har dem i många olika storlekar i vårt sortiment som består av omkring 25 000 däckprofiler från 100 olika märken. Här hittar du rätt däck, vad du än kör för bil.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK