Toyo

Toyo Proxes R888R, köp däcket!

Frånkr 1.944per däck
Hitta dina

Proxes R888R

här!

Sätt rekord i stil med Toyo R888R däck

Om du är racingfantast är Toyo R888R däck något du bara måste testa. Däcket har utvecklats specifikt för racingbanan, och har egenskaper som alla ämnar ge dig maximerad kontroll över din bil vid hastig acceleration och i skarpa kurvor. Är du tävlingsmänniska? Då behöver du de här däcken. Med rätt förare bakom ratten kan de sänka din varvtid avsevärt.

Med Toyo R888R däck kan du bränna på i kurvorna med högre kontroll över bilen. Minimera risken för sladd och kom ut i nästa raka som en raket. Gummiblandningen GG Track gör att däcken inte kräver lika lång tid för att bli uppvärmda. De anpassar sig snabbare till banans utmaningar, vilket översätts till högre säkerhet då du kan lita på att de responderar optimalt på nolltid när du väl satt igång.

Kontroll är allt – Toyo R888R däck

Den yttre sektionen på Toyo R888R däck är bredare än den inre. Detta beror på att man vill ge dig så god kontroll som möjligt när det gäller. I skarpa kurvor kommer du kunna köra i högre hastighet än tidigare, och vid rivstarter får du avsevärt bättre kontroll över bilens acceleration. Däcket har bra styrrespons och är otroligt tåligt. Tillverkaren har lång erfarenhet från däcktillverkning till motorsporten, så du kan känna dig trygg i att du får en uppsättning däck som motsvarar de höga krav sporten ställer på utrustningen. Du kommer kunna använda den under många sessioner innan det slits ner. Kraften bakom Toyo R888R däck kan direkt översättas till att dina varvtider kommer sänkas.

Toyo R888R passar de flesta bilar

Däcket kommer i många olika storlekar. Med vårt smarta söksystem kan du enkelt se om det passar till just din bil. Mata bara in vilken bil du kör, vilken årsmodell det är och vilken motor du har så får du direkt svar på om detta är en modell för dig. Man har självfallet även implementerat ett brett mittenspår för att motverka risken för vattenplaning. Ha dock i åtanke att det här däcket är ämnat för racing.

När du beställer däck från Tirendo.se får du alltid avnjuta marknadens lägsta priser. Vi ger dig service i världsklass under hela köpupplevelsen. Har du några frågor? Kontakta vår vänliga kundtjänst, de hjälper dig mer än gärna. Efter du lagt din beställning skickar vi hem produkterna till dig på bara några dagar. Du slipper givetvis betala frakt när du köper däck från oss, och om du behöver hjälp med monteringen samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK