Toyo

Toyo Proxes R888, köp däcket!

Frånkr 2.795per däck
Hitta dina

Proxes R888

här!

Lär dig mer om Toyo Proxes R888 och köp nya biltillbehör idag

Toyo Proxes R888 har tagits fram för bästa möjliga beteende på torr vägbana och för att klara snabba varvtider i tävlingar. Tack vare det centrerade mönstret och de breda däcksidorna ger Toyo Proxes R888 en fantastiskt körupplevelse.Toyo Proxes R888 är också vanligt som regndäck i serier som där det krävs gatlegala däck. Däcket är både e-märkt och gatlegalt.

Den senaste teknologin

Toyo Proxes R888 har tillverkats med hjälp av den senaste teknologin inom däcktillverkning. Tack vare en lång historia av däcktillverkning har man lyckats bygga upp modeller för däcktillverkning som borgar för hög kvalitet. Med hjälp av modern teknik tillverkar man däck som klarar tuffa påfrestningar. Att vara med modern däcktillverkare idag innebär tuff konkurrens och det gäller att hänga med för att kunna leverera däck som lever upp till kundernas ökade krav och förväntningar.

Det finns antal aspekter som du behöver fundera över när det gäller att köpa nya däck. Och det gäller oavsett vilken typ av däck du tänker köpa och oavsett av vilket märke. Det gäller att hitta däck som klarar det klimat och de vägar som du tänker köra på. Ska du köra där det är mycket is och snö? Då ska du satsa på ett dubbdäck. Ska du mest köra där det är torrt och bra väglag? Då räcker det kanske med friktionsdäck. En annan viktig aspekt när det gäller däck är att hitta däck som inte skapar för mycket buller i kupén. Vi rekommenderar också att du kollar upp hur hållbara dina däck är. Om de slits ned väldigt snabbt så kommer det att stå dig dyrt eftersom du då kommer behöva byta ut däcken inom kort. Undersök också hur miljövänliga däcken är, både när det gäller tillverkningen av däcken och hur de fungerar mot underlaget. Att köpa nya däck är inte helt enkelt men vi hoppas att du har fått några tips på vägen som kan underlätta dina inköp. Tänk på att valet av däck kan påverka din och din omgivnings säkerhet.

Avslutning och avrundning

Nu har vi gått igenom lite grundläggande fakta om Toyo Proxes R888 och vi hoppas att du ska känna till trygg med dina inköp framöver. Du är varmt välkommen att lägga en beställning hos Tirendo.se. Där finns allt du behöver när det gäller däck, fälgar och tillbehör till din bil. Tirendo erbjuder högkvalitativa produkter till riktigt bra priser

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK