Star Performer

Star Performer SPTS AS, köp däcket!

Frånkr 572per däck
Hitta dina

SPTS AS

här!

Friktionsdäck utan dubbar – Star Performer SPTS AS Vinterdäck

Vintertid är vår värsta tid som bilister. Få körningar känns obehagligare än en natt på landsvägen mitt i en snöstorm, och för att känna sig trygg bakom ratten är det viktigt att ha utrustning man litar på. Star Performer SPTS AS Vinterdäck är ett friktionsdäck utan dubbar som utvecklats för att vara ekonomiskt tillgängligt för alla samtidigt som det bidrar med trygg körning under årets hårdaste dagar. Däckets breda horisontella sektioner ger dig ett fast grepp när du startar och bromsar på snö och istäckta vägar, och de fyra längsgående spåren har som uppgift att forsla undan vatten från körbanan.

Star Performer SPTS AS Vinterdäck har alla egenskaper man kan vänta sig från ett säkert vinterdäck utan att det ska behöva kosta skjortan. Detta kvalitativa däck täcks även av vår livstidsgaranti som du kan läsa mer om nedan.

Livstidsgaranti på Star Performer SPTS AS Vinterdäck

När du köper Star Performer SPTS AS Vinterdäck från vår hemsida får du vår alldeles speciella livstidsgaranti. Om du upptäcker en defekt på dina däck ersätter vi givetvis dessa med nya Star Performer däck utan kostnad. Om dina däck börjar bli slitna ger vi dig rabatt om du byter dina Star Performer däck till nya inom samma märke, och rabatten kalkyleras utefter vilket mönsterdjup dina nuvarande däck har. Har däcken över 6.0 mm mönsterdjup får du nya däck gratis. Om det ligger mellan 5.0 – 5.99 mm ger vi dig 80% rabatt på ett köp av nya däck, och om de ligger mellan 3.0 mm och 4.99 mm får du 60% rabatt. På sommardäck ger vi även 40% rabatt om mönsterdjupet ligger mellan 1.6 – 2.99 mm. I Sverige är det olagligt att köra vinterdäck med mönsterdjup under 3.0 mm.

Handla Star Performer SPTS AS Vinterdäck enkelt online

Köp dina däck idag från Tirendo.se och njut av allt vi har att erbjuda. Vi ger dig marknadens lägsta priser på däck och biltillbehör, och du slipper köra långväga för att få dina produkter. Vi skickar snabbt hem dem till dig, och om du behöver hjälp med monteringen samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Du har aldrig långt till proffsen, så gör ett riktigt fynd redan idag!

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK