Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 491
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 33
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Viking Sommardäck

Rulla säkert i sommar med Viking Sommardäck från grannen

Det norska företaget Viking har över hundra års erfarenhet av att tillverka däck. Det som inleddes med produktion av diverse produkter i gummi övergick så småningom till allehanda däck – och över åren blev de inte bara stora på sin inhemska marknad, de sålde även stora partier till världskända biltillverkare som Volvo och Opel. Innan de köptes upp av Continental befann de sig på alla stora västerländska marknader. I dagsläget säljer man med hjälp av Continentals stora handelsnätverk omkring 1 miljon däck om året.

De norska producenterna tillverkar Viking Sommardäck som håller måttet och mer. Vårt svenska klimat är inte lika kuperat som det norska, och därför har däcken som tagits fram egenskaper som är lite utöver det vanliga. Viking Sommardäck kommer därför garantera att du alltid har ett grymt bra grepp under sommarens svajiga väderlekar. Från strålande sol och gassande asfalt, till monstruösa regnskurar, Viking Sommardäck tar dig fram med enkelhet och låter dig manövrera även de mest oväntade överraskningar.

Låga priser – Hög kvalitet – Viking Sommardäck

När du köper Viking Sommardäck kan du vara säker på att både du och plånboken kommer bli nöjda. Däcken håller en låg kostnad, samtidigt som de lever upp till de förväntningar man rimligen bör ställa på ett sommardäck. Ta dig ut på långa bilsemestrar eller glid runt i stan, däcken följer dig vart du än ska.

Vänta inte heller med ditt däckbyte för länge. Börjar däcken du använder idag bli slitna? Om du har ojämna förslitningar på dina däck kan det leda till allvarliga skador på bilens mekanik. Detta vill man självklart undvika, då det i slutändan kan leda till väldigt dyra reparationer. Se till att vara väl förberedd på den kommande säsongen genom att köpa Viking Sommardäck i god tid. Efter du lagt din beställning kommer däcken hem till dig på nolltid. Vi bjuder dig självfallet på frakten, och om du har några frågor om våra produkter eller vad vi kan göra för dig så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig gärna!

Handa däck billigt online

Om du behöver hjälp med montering av dina nya däck så samarbetar Tirendo.se med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Du har aldrig långt till professionell hjälp, så boka tid på närmsta station redan idag!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK