/

Pneumant Sommardäck

Dessvärre gav din sökning inga resultat. Vänlingen ändra sökparametrarna för att hitta produkter.  You can search by car model

Pneumant Sommardäck håller måttet

Företaget Pneumant har en mycket intressant historia. Fram tills 1989 var företaget statligt ägt av den sovjetiska satellitstaten Östtyskland, men 1990 privatiserades det. I dagsläget ägs det av den japanska koncernen Sumitomo Rubber Industries som även äger världskända märken som Dunlop och Goodyear. Även om märket inte är ett av de kändaste ute på marknaden så är det ett av de mer kvalitativa budgetdäcken.

I tester som utförs av EU har man fått väldigt höga betyg på både bränsleförbrukning och säkerhet på vått underlag. Pneumant Sommardäck är därför ett alternativ som uppfyller två av de viktigaste faktorerna när det kommer till sommardäck för bilister.

Välbalanserade däck – Pneumant Sommardäck

När man ska köpa nya sommardäck är säkerhet den viktigaste faktorn, precis som med allt relaterat till bilkörning. Pneumant Sommardäck har visats effektivt motverka vattenplaning, och de har även en otroligt bra bromsförmåga på vått underlag. Under den svenska sommaren får vi jämnt uppleva hastiga skiftningar i vädret, därför är det viktigt att alltid vara förberedd på oväntade situationer som kan uppstå. När du kör med Pneumant Sommardäck reduceras bromssträckan på vått underlag, vilket kan vara avgörande för att förhindra obehagliga olyckor.

Ett däck med lågt rullmotstånd gör att du förbrukar mindre bränsle när du kör. Om man jämför ett däck som har bästa betyg när det kommer till rullmotstånd, med ett som har näst bäst betyg, så skiljer det så mycket som 0,1 liters bränsleförbrukning per 100 kilometer. Detta är en otroligt viktig faktor om man överväger ett däcks fördelar jämfört med andra däck. Den ekonomiska aspekten sträcker sig bra mycket längre än till bara den direkta kostnaden för ett inköp. Livslängd är också en betydande aspekt, och när du överväger kostnaden för ett däck bör du ta alla dessa egenskaper med i beräkningen.

Köp nya Pneumant Sommardäck enkelt online

När du ska beställa däck från Tirendo.se behöver du inte oroa dig för att processen kommer bli besvärlig. Vi har gjort det superenkelt för dig att hitta samtliga Pneumant Sommardäck som passar till just din bil. Ange vilka dimensioner dina hjul har, eller skriv in din bilmodell, årgång och motor så sköter systemet resten. Det ska inte vara jobbigt att byta däck, det kommer du märka när du handlar hos oss! Vi skickar alltid hem däcken på bara några dagar, och du betalar aldrig frakt när du köper däck online från oss.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.