Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 31
Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.

(1)Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.


Nokian Sommardäck

Nokian Sommardäck från den finska kvalitetsjätten

Nokian är världskända för sina högkvalitativa vinterdäck, men de har även ett stort urval sommardäck som säljs över hela världen. Nokian Sommardäck utlovar kompromisslös kvalitet precis som deras vinterdäck. Även de nordiska somrarna bjuder på alla möjliga slags överraskningar, och då är det viktigt med däck som är redo för utmaningen.

Nokian Sommardäck ser till att du kommer fram säkert genom våra plötsliga sommarskurar. De har flera olika modeller som bland annat lämpar sig för körning på grusvägar och snåriga skogsvägar, och andra som passar perfekt vid långdistanskörning under semestern.

Hitta Nokian Sommardäck som håller länge

När du köper nya däck från tirendo.se ser vi till att du blir garanterat nöjd. Med hjälp av vår smart utformade hemsida hittar du snabbt och enkelt däck som passar perfekt till din bil. Oavsett om du är på jakt efter sommardäck eller vinterdäck, till lastbil eller personbil, så sållar du utan problem mellan tiotusentals däck på bara några sekunder. Det ska inte vara besvärligt att byta däck. Vi skickar hem din order på bara några dagar, och om du tycker det är bökigt att byta däcken själv så stor någon av våra över 1000 monteringspartners till ditt förfogande.


x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK