Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 497
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 33
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Gislaved Sommardäck

Gislaved Sommardäck – Svensk kvalitet

Med lite geografisk kunskap kan man snabbt härleda att Gislaved är ett svenskt däckmärke som såg dagens ljus i just Gislaved. Det första däcket rullade ut ur fabriken år 1905 och sedan dess har företaget varit en svensk framgångssaga. 1927 började man samarbeta med Volvo, och under många år levererades däcken som originalutrustning till deras bilar. Detta ledde till att man expanderade snabbt, och senare även till att man började exportera däck till många länder världen över. Företaget har ett rykte om sig att vara tillverkare av toppresterande vinterdäck, men Gislaved Sommardäck har med åren fått ett bra anseende bland deras trogna kunder.

Man köptes 1992 upp av Continental AG, och produktionen flyttades till Tyskland och Portugal. Tillgången till fler resurser har lett till en kvalitetshöjningen i däcken, och med den storskaliga produktionen kan man även leverera högpresterande däck till låga kostnader. I dagsläget exporteras däcken främst till nordiska länder, Kanada och Japan.

Kör tryggt på vägarna med Gislaved Sommardäck

Gislaved Sommardäck är ett välrundat och balanserat alternativ för dig som söker ett mångsidigt däck. Den breda profilen och djupa mittfårorna försäkrar att du effektivt kommer hantera vattenplaning ute på vägarna i sommar. Vattenplaningsförmåga och våtgrepp är de viktigaste säkerhetsfaktorerna för ett sommardäck, och med Gislaved Sommardäck kan du känna dig säker. Däcken erbjuder även ett effektivt grepp på torra vägar, så du kan med fördel dra på lite extra i kurvorna i sommar utan att oroa dig för att tappa kontrollen.

När det kommer till sommardäck är det viktigt att däcken har ett adekvat mönsterdjup för att däcken ska prestera på topp. Inspektera dina däck innan säsongen börjar, och beställ nya däck om du märker att däcken har ett för ytligt mönsterdjup eller om däcken är ojämnt slitna. Ojämna förslitningar kan leda till dyra skador som enkelt undviks om man bara håller ett öga på sin utrustning. Råka inte ut för obehagliga scenarion i onödan, beställ nya däck idag!

Enkelt att hitta rätt Gislaved Sommardäck

Tirendo.se är det lätt att hitta rätt Gislaved Sommardäck som kommer tjäna dig väl under säsongen. Nyttja vårt smarta söksystems funktioner för att snabbt få fram samtliga Gislaved Sommardäck som passar till just din bil. Ange bara vilken modell du kör, vilken årgång det är och vilken motor du har. Resten sköter vi! När du lagt din beställning kommer däcken hem till dig på nolltid, och du betalar givetvis ingen frakt!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK