Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Semperit Speed-Grip 3, köp däcket!

Hitta dina

Speed-Grip 3

här!

Semperit Speed-Grip 3 sätter säkerheten i fokus

Semperit Speed-Grip 3 har allt man kan önska sig från ett vinterdäck. Bromssträckan på snöiga vägar blir kortare tack vare de breda skuldrorna. Det asymmetriska mönstret ger ett jämnt grepp på de ojämna snötäckta vägarna, och ser till att du får maximal kontroll över bilen när det verkligen gäller. De breda horisontella spåren evakuerar effektivt både vatten och slask från körbanan, och tillsammans med det jämnt fördelade trycket över kontaktytan kan du känna dig trygg bakom ratten oavsett om det snöar eller töar.

Semperit Speed-Grip 3 ligger i mellanprissegmentet, och för sitt pris är det en stark konkurrent på marknaden. Sajpningarna är även de asymmetriska. De fångar upp snö och gör däcket mer kompakt i kurvorna. Denna egenskap är livsviktig under rejält snöiga vintrar när vägarna ännu inte saltats och snöröjts. Du får ett stabilt grepp oavsett situation, och undviker oväntad sladd.

Beställ Semperit Speed-Grip 3 direkt från nätet

När du handlar från tirendo.se sparar du både tid och pengar. Det är busenkelt att hitta rätt däck till din bil, och vi har tiotusentals däckprofiler att välja mellan. Oavsett om du ställt in dig på Semperit Speed-Grip 3 eller något annat däck, så är de hemma hos dig på bara några dagar efter att du lagt din order. Det ska inte vara besvärligt att byta däck. Byt däck i rätt tid för att undvika onödiga förslitningar på din bil. Om du inte har möjlighet att byta däcken själv så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Du har alltid ett proffs nära till hands, så gör ett riktigt fynd redan idag och framtidssäkra din bil!

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK