Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Pirelli P Zero, köp däcket!

Hitta dina

P Zero

här!

Pirelli P Zero – Säkert och komfortabelt

Pirelli P Zero är ett däck som tillhör den dyrare klassen och det är inte utan anledning. Det har nischat sig som säkert och bekvämt att köra, och man har använt sig av vissa tekniker som är populära vid utformning av däck ämnade för Formel 1. Detta märks i däckets klinch vilket bidrar till optimal prestanda och styrprecision i väldigt höga hastigheter. Detta sommardäck har tillverkats i en innovativ gummiblandning som reducerar däckets vikt och även rullmotståndet. Du kommer alltså i slutändan få en skönare åktur samtidigt som du förbränner mindre bränsle.

De fyra längsgående spåren är extra breda och motverkar effektivt vattenplaning. Pirelli P Zero har en jämn platt yta som gör att däcket slits jämnt när du använder bilen och därav håller det längre. Däck som har rundade kanter slits generellt sett snabbare.

Pirelli P Zero – Högpresterande och pålitligt

Även om Pirelli P Zero inte skryter med några marknadsrevolutionerande innovativa kvaliteter så håller den en otroligt hög standard inom säkerhet, hållbarhet, komfort och bränsleeffektivitet. Detta gör det till ett prisvärt alternativ som anpassar sig till din körstil. Däcket briljerar med sina små detaljer som temperaturtålighet som är beständigt under höga hastigheter och ett grymt våtgrepp tack vare en hög andel silica.

Köp dina däck hos oss

tirendo.se är det busenkelt att köpa nya däck till din bil. Vi har gjort det lätt för dig att bläddra mellan däck från olika leverantörer, och med hjälp av sökfunktionen hittar du alla däck som passar dig och din bil.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK