Nokian

Nokian zLine, köp däcket!

Frånkr 920per däck
Hitta dina

zLine

här!

Nokian zLine – Sportig säkerhet

Nokian zLine är ämnat för sportiga bilar som kan uppnå höga hastigheter. Företaget har utvecklat däcket efter de allra viktigaste kraven som ställs under så höga belastningar, vilket bland annat innefattar effektiv vattenevakuering, pålitlig kontroll och styrprecision, och ett lågt rullmotstånd. Däcket innehåller den patenterade silicablandningen Intelligent UHP Silica som reducerar värmen som uppstår i däcket under körning och därigenom ger däcket ett bättre grepp på regniga vägar.

Precisionen på detta sommardäck är i toppklass. Det klarar av hastigheter upp till 270 km/h och ser till att bilen inte girar eller sliter sig så länge du har bra hjulinställningar. Under så höga hastigheter är det extremt viktigt att bilen presterar i enlighet med din körstil. Nokian zLine kompromissar inte på säkerheten i denna frågan.

Nokian zLine är både komfortabelt och bränsleeffektivt

Den släta breda kontaktytan ger ett lågt rullmotstånd och en tystare körning. Du kan köra längre på varje liter bensin och gör både din plånbok och naturen en tjänst!

Köp dina däck smidigt på nätet

Hos tirendo.se hittar du däck från tillverkare över hela världen. Oavsett om du söker robusta sportdäck eller pålitliga budgetdäck hjälper vår sökfunktion dig att hitta rätt bland uppsjön av däck i vårt breda sortiment.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK