Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Nokian Nordman 5, köp däcket!

Hitta dina

Nordman 5

här!

Nokian Nordman 5 följer med dig under flera säsonger

I sin klass är Nokian Nordman 5 ett av de mest slitstarka som finns på marknaden. Den något styvare gummikompositionen hjälper till att ytterligare skydda lättmetallsdubbarna vilket gör att du kommer kunna köra med däcket under flera säsonger. Greppet förbättras även av denna tekniken och de speciella mönsterspåren på bägge skuldrorna gör att bilen drar mindre i sidled på halt väglag.

Nokian Nordman 5 är en säker investering för framtiden och kommer göra din bil säkrare under den farligaste bilsäsongen på året. Risken för sladd minskar med hjälp av de innovationer man lånat från ett annat framgångsrikt däck från producenten, Nokian Hakkapeliitta 5. Komforten är hög jämfört med andra dubbdäck och därför lämpar det sig väl för längre bilfärder.

Styrprecision och trygghet – Nokian Nordman 5

Mittskåran på detta vinterdäck har dubbla klackar som jobbar för att ge din bil mer precis köregenskaper. När vägarna är hala är det lätt att man drar i sidled eller glider på väglaget, men dessa problem minimeras med Nokian Nordman 5. Däcket har fått goda resultat i däcktester utförda under år 2015 och allt talar för att det står sig även under kommande säsonger.

Köp däck enkelt och smidigt på nätet

tirendo.se hittar du enkelt alla däck du behöver. Vi har däck för alla säsonger från flera leverantörer verksamma världen över. Hos oss hittar du nyttig informaton om enskilda däck och kan i lugn och ro jämföra och bedöma vad som är bäst för dig. När du fattat ditt beslut lägger du en beställning med bara några knappklick, och därefter skickar vi hem däcken till din dörr.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK