Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Nankang Sportnex AS-2+, köp däcket!

Hitta dina

Sportnex AS-2+

här!

Nankang Sportnex AS-2+ - Maximal säkerhet till oslagbart pris

Innovatören Nankang är idag Europas största försäljare av däck. Med en stab experter från hela världen tillverkar man gång på gång grymma däck som vinner motoristers gunst. Nankang Sportnex AS-2+ är definitivt inget undantag. I EU-tester har däcket fått högsta betyg för grepp och säkerhet på vått underlag. Sommarhalvårets största faror är just detta, att en plötslig regnskur skapar dålig friktion på vägarna. Då är det viktigt att vara väl förberedd.

De fyra längsgående spåren på Nankang Sportnex AS-2+ forslar effektivt undan vatten från bilens körbana, och den breda kontaktytan säkerställer att du alltid har ett jämnt tryck mot vägen. Orsaken till vattenplaning är just det, att bilen inte har kontakt med väglaget och ”glider” fram över en vattenpöl. I sådana lägen är det svårt att återfå kontroll på bilen, men ett robust och säkert däck håller dig säker.

Köp Nankang Sportnex AS-2+ till låga priser

När du handlar däck från tirendo.se får du inte endast otroligt låga priser. Vår hemsida är utformad för dig som kund i åtanke, och allt är uppbyggt för att du enkelt ska kunna navigera och sålla bland tiotusentals däck från över hundra tillverkare. De smarta sökfunktionerna gör att du snabbt väljer bort däck som inte är relevanta för dig och din bil. Välj rätt däckstorlek så får du fram alla däck som passar till just din bil. När du väl fattat ett beslut så skickar vi snabbt hem däcken till dig. Om du inte har möjlighet att byta däcken själv, så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Professionell hjälp finns aldrig långt bort när du handlar hos oss!

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK