Nankang

Nankang Snow SV-3, köp däcket!

Hitta dina

Snow SV-3

här!

Nankang Snow SV-3 – Kör säkert i vinter

När du köper Nankang Snow SV-3 ska du veta att du får ett däck från Europas största däckproducent. Över åren har företaget etablerat sig som den främsta däcktillverkaren, och de är verksamma inom flera olika marknadssegment. Oavsett om du behöver däck till en cykel, hjullastare, personbil eller lastbil så finns det ett Nankang däck för dig.

Nankang Snow SV-3 finns i flera olika dimensioner och en av de stora fördelarna med däcket är det låga priset. Den här modellen är tveklöst ett prisvärt val. Det riktade mönstret ger dig ett utomordentligt grepp både på torra och fuktiga vägar. Snö och is hanteras med lätthet tack vare sajpningarna som går horisontellt över hela däcket. När du kör på snö fångas mikroskopiska mängder snö upp i sajpningarna och gör däcket mer kompakt. Denna egenskap vill man att ett däck ska ha i kurvor för att minimera risken för sladd.

Nankang Snow SV-3 tar dig från A till B

Den breda profilen på Nankang Snow SV-3 säkerställer stabil körning oavsett väder. Det svenska klimatet är högst oförutsägbart, särskilt under vintern. Därför kan du känna dig trygg när du kör med en däckuppsättning som presterar både i vått och torrt. Däcket uppfyller alla krav som lagen ställer på vinterdäck, så köp nya däck idag och slipp oroa dig över slitna mönsterdjup! När du handlar däck från tirendo.se får du alltid de lägsta priserna på marknaden. Vi tillhandahåller utmärkt service året runt. Om du har några frågor hjälper vår vänliga kundtjänst dig utan problem, och om du inte har lust att montera däcken själv samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK