Michelin

Michelin X-Ice North, köp däcket!

Hitta dina

X-Ice North

här!

Michelin X Ice North – dubbdäck av premiumkvalitet

Michelin X Ice North är ett premiumdäck för vinterväglag där man prioriterat främst grepp och bromsförmåga på snö och is. Däcket har mycket gott väggrepp tack vare kombinationen av dubbar, mönster och en speciell gummiblandning framtagen för kalla vintrar. Däcket har vid det här laget några år på nacken men har hyllats i de allra flesta däcktester för sitt goda väggrepp och närmast oslagbara bromsförmåga på packad snö och is.

Däckens mönster är svart V-format vilket innebär att det mycket effektivt transporterar ut vatten och snöslask bort från däcket. Något som ger bättre väghållning och dessutom minskar risken för vattenplaning. Naturligtvis har däcket även en speciell gummiblandning, särskilt framtagen för nordiska vintrar med ett högt innehåll av silica, något som gör att däcket förblir flexibelt och mjukt även vid mycket låga temperaturer.

Michelin X Ice North har dessutom en speciell sajpningsteknik, där mönstret består av ett mycket avancerat system i tre olika dimensioner vilket ökar greppet och ger extra stabilitet i sidled. Dessutom har däckens dubbar fästs med en ny typ av förankring som gör att dessa sitter bättre och håller ett bättre läge mot däckytan.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK