Michelin

Michelin X-Ice North 3, köp däcket!

Frånkr 2.466per däck
Hitta dina

X-Ice North 3

här!

Michelin X Ice North 3, kör säkert i vinter

Micheline X Ice North 3 lanserades på marknaden under senare halvan av 2013 och finns i dagsläget i en uppsjö av dimensioner. Vilket innebär att du kan vara så gott som helst säker på att du hittar en storlek som passar din bil. I samband med lanseringen av däcket lanserades också tre helt nya system gällande dubbar.

Dessa nya dubbar innebär att Micheline X Ice North 3 har omkring 10 % kortare bromssträcka på vinterväglag samtidigt som däcket innehåller 30 % färre dubbar i jämförelse med andra vinterdäck. Man har även lyckats få dubbarna att fästa bättre i däcket, vilket ger det en längre livslängd. Tillverkaren räknar med att deras vinterhjul har en livslängd som är ungefär 25 % längre än jämförbara däck från andra tillverkare.

Kombinationen av bättre grepp och färre dubbar innebär även att däcken ger mindre vägslitage. Problemen med vägslitage har uppmärksammats under senare år då detta ger stor miljöpåverkan. Med Micheline X Ice North 3 får du ett däck som inte bara är säkrare utan också bättre för miljön tack vare kombinationen av lägre vägslitage och längre livslängd.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK