Michelin

Michelin Pilot Super Sport, köp däcket!

Frånkr 2.836per däck
Hitta dina

Pilot Super Sport

här!

Michelin Pilot Super Sport är utvecklat för supersportbilar. Detta är ett extremt däck för höga hastigheter som kombinerar maximal körupplevelse med ett kompromisslöst grepp. Michelin Pilot Super Sport är utvecklat i samarbete med Porsche, BMW och Ferrari och bygger på teknik som härstammar från 15 segrar i Le Mans 24-timmars.

Däckprofil

Michelin Pilot Super Sport är uppbyggt med flera avancerade tekniker. Däcket har ett Twaron-bälte som ger bättre stabilitet vid höga hastighet, placerar trycket i mitten av slitbanan och ger oersättlig kontroll. Gummiblandningen är olika på insidan och utsidan av kontaktytan, där utsidan är hämtad direkt från Le Mans 24-timmars och ger extrem uttålighet.

Ekonomi

Ett professionellt racing-däck för vanliga konsumenter. Michelin Pilot Super Sport har enastående hållbarhet. Michelin sommardäck har utöver det mycket i breda sortiment. Bland annat finns det flera däck anpassade för körning i hög hastighet, som till exempel Michelin Pilot Sport PS2.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
^