Michelin

Michelin Pilot Sport 4S, köp däcket!

Frånkr 2.913per däck
Hitta dina

Pilot Sport 4S

här!

Michelin Pilot Sport 4S, däcket som ger dig både prestanda och säkerhet

I många fall kan det vara svårt att kombinera riktigt bra prestanda med såväl hållbarhet som säkerhet på vägen. Med Michelin Pilot Sport 4S har Michelin ändå lyckats med detta och kombinerat ett däck, perfekt för höga hastigheter med säkerhet och ökad livslängd samt en förbättrad bensinförbrukning. Kort sagt, ett däck som är bra både för bilen, miljön och plånboken. Däcket finns även i en lång rad dimensioner så du kan med största säkerhet hitta någonting som passar på just din bil.

Dessa däck har en helt ny, unik, blandning av speciella elastomerer och silikon, något som ger dem oslagbart grepp på våta vägbanor, framför allt då detta kombineras med tvärgående kanaler i däckens mönster. Den unika gummiblandningen har även gett däcket en utökad livslängd och ger lägre bränsleförbrukning.

Michelin Pilot Sport 4S har även en förbättrad stabilitet i sidled tack vare tekniken som kallas Dual Respons. Denna innebär innebär att däckets insida täcks av ett lager bestående av aramid och nylon. Denna kombination ska, enligt tillverkarna, ge extra stabilitet i sidled samt säkrare respons på styrning. Det lätta kompositmaterialet ska dessutom, enligt uppgift, vara fem gånger starkare än stål. Allt som allt ger detta ett sportdäck som ger dig ökad prestanda men även större säkerhet.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK