Kumho

Kumho IZen KW31, köp däcket!

Frånkr 948per däck
Hitta dina

IZen KW31

här!

Lär dig mer om däcket Kumho Izen KW31 och handla online

Letar du efter ett riktigt bra vinterdäck? I så fall har du kommit rätt. I den här artikeln ska vi fördjupa oss i vinterdäcket Kumho Izen KW31 och titta på det däckets egenskaper. Att välja ett bra vinterdäck är inte helt enkelt och det finns flera olika aspekter som man behöver fundera på innan man gör sitt val. En av de första och viktigaste sakerna är vilket klimat det är där du tänker använda däcket. Ska du köra i det tuffa, nordiska klimatet? Eller kommer du befinna dig på mer sydliga breddgrader där vintern inte är lika hård? Detta avgör i hög grad vilken typ av däck du ska satsa på. Om vintern är relativt mild kanske det räcker med ett friktionsdäck. Ska du köra mycket på is och i snö så bör du förmodligen satsa på ett dubbat däck.

Fördjupad information om Kumho Izen KW31

Kumho Izen KW31 får generellt medelbra betyg när det gäller de flesta egenskaperna hos däcket. Egenskaperna i snö är över medel och får betyget fyra av fem möjliga i de tester vi tagit del av. Däremot blir betyget på våt vägbana ett av fem möjliga, vilket gör att man bör hålla sig borta från våta vägbanor med detta däck. Risken finns annars att man tappar kontrollen över fordonet. Kumho Izen KW31 är ett friktionsdäck anpassat efter nordiska förhållanden. Det fungerar bra på både snö och is. Fästet är som allra bäst på riktigt kalla vägbanor. Dessutom har däcket ett förbättrad svänggrepp.

Din och andras säkerhet

Tänk på att ditt val av däck påverkar din och andras säkerhet. Därför är det viktigt att du gör ett medvetet och noggrant val. Det är inte läge att snåla när det gäller köp av vinterdäck. Kom ihåg att kolla dina däck med jämna mellanrum så att du inte kör med allt för slitna däck. Risken med slitna däck är att du får betydligt sämre kontroll över bilen och du får sämre grepp mot vägbanan. Läs gärna recensioner på nätet innan du bestämmer dig för vilket däck du ska köpa, det är en bra hjälp för att hitta ett kvalitetsdäck till ett bra pris. Köp gärna dina däck och tillbehör på Tirendo.se. Där hittar du det mesta du behöver som rör däck, fälgar, motorolja och andra produkter till din bil. din motorcykel eller till specialfordon.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK