/Interstate däck

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model

Interstate däck för miljön och plånboken

Interstate däck är inte ett av de kändaste märkena på marknaden, men dem levererar ändock högkvalitativa däck för både vintersäsong och sommarsäsong. En av de egenskaper som tillverkaren tar mycket stolthet i är just låg friktion på sommardäck. Detta bidrar till att din bil kommer förbruka mindre bensin, vilket gör dig till en fragmentarisk miljöhjälte då du fortfarande kommer dit du ska men på mindre utsläpp och försurning av miljön.

En sådan egenskap är så klart även gynnsam för din plånbok. Även om ett däck kanske kostar mer än ett liknande däck från en konkurrent så är det i längden ett billigare alternativ om rullmotståndet är avsevärt lägre. Denna funktion är svårare att tillämpa på vinterdäck då dessa behöver vara mjuka.

Köp dina däck hos oss

tirendo.se är det väldigt smidigt att köpa nya däck till din bil. Är du på jakt efter Interstate däck eller kanske bara kollar vad som finns tillgängligt? Med vår sökfunktion hittar du alla modeller som passar just din bil. Ta del av nyttig information och värdera vad som är viktigast för dig när det gäller din körning och fatta ett beslut du kan känna dig trygg i även under flera säsonger framöver.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK