Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Tristar Helårsdäck

Tristar Helårsdäck håller dig säker ute på vägarna

Tristar Helårsdäck är en produktkedja som riktar sig åt privata bilister. Fördelarna med helårsdäck är många. Förutom att du slipper byta däck flera gånger om året så kan du även känna dig trygg i att du är redo på allt vad vårt nordiska klimat kan erbjuda ute på vägarna. Om du exempelvis är ute och kör på våren och det plötsligt kommer snöfall så slipper du oroa dig över att dina sommardäck inte ska kunna få grepp på väglaget. Helårsdäck anpassar sig efter temperaturen, och det flexibla gummit blir antingen stelare eller mjukare då det är varmt eller kallt. Detta gör att din bil alltid har optimalt grepp, oavsett om du kör på snötäckta grusvägar eller stekheta landsvägar. Du är trygg både på väg till skidstugan och torpet!

Tristar Helårsdäck kombinerar det viktigaste från sommardäck och vinterdäck. Däcken har breda längsgående skåror som effektivt forslar undan vatten från körbanan. Detta är en av de viktigaste egenskaperna för ett sommardäck, och det är till för att man ska undvika vattenplaning vilket är den största faran under sommarhalvåret. De flexibla blocken bidrar med säkerhet på snö, och tillsammans med sajpningarna ser man till att däcket kan anpassa sig efter det ojämna väglaget som råder på snötäckta vägar.

Hitta nya Tristar Helårsdäck enkelt

Om du bestämt dig för en ny uppsättning Tristar Helårsdäck så kan du känna dig lugn. Du behöver inte sålla genom ett enormt utbud av däck för att hitta rätt, vi gör det åt dig! Vårt smarta söksystem hittar snabbt samtliga alternativ som passar till just din bil. Allt du behöver göra är att ange vilken modell du kör, resten sköter vi! Det tar bara några sekunder att hitta en däckmodell som uppfyller dina krav på kvalitet och kostnad. Det finns flera olika produkter att välja mellan, så du kan känna dig trygg i att det finns något som passar dig perfekt. När du handlar i vår webbutik slipper du dessutom jäktande säljare och kan välja i lugn och ro!

Beställ Tristar Helårsdäck till låga priser

När du köper dina Tristar Helårsdäck från Tirendo.se får du alltid marknadens lägsta priser. Vi skickar alltid hem produkterna till dig på bara några dagar, och om du har några frågor får du gärna kontakta vår vänliga kundtjänst. Du betalar ingen frakt, och om du inte har tillgång till ett garage så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Professionell hjälp finns aldrig långt bort!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK