Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nokian Helårsdäck

Nokian Helårsdäck är ett mått på finsk toppkvalitet

Den finska däcktillverkaren Nokian är mest kända för sina vinterdäck, och det säger sig själv. Om vi anser att det svenska klimatet är oförlåtande under vinterhalvåret så har våra grannar i norr det än värre. Därför krävs de bilutrustning som presterar under alla förhållanden. Nokian har decenniers erfarenhet inom tillverkning av högpresterande däck, och Nokian Helårsdäck är inget undantag. I dessa modeller har man utnyttjat denna erfarenhet av att tillverka kvalitativa vinterdäck, och integrerat den med de främsta säkerhetsegenskaperna för sommardäck. Resultatet är enastående.

Nokian Helårsdäck uppfyller alla krav du kan tänkas ha både under sommaren och vintern. Oavsett om du glider längs stekheta sommarvägar eller trotsar vädergudarna genom snöstormen så kan du känna dig trygg i att däcken är beredda på både halka och rådjur. Greppet är något alldeles extra tack vare de anpassningsbara gummiblandningarna. Däcken anpassar sig efter både temperatur och väglag, vilket resulterar i att du får ett optimalt grepp året om.

Köp nya Nokian Helårsdäck utan trassel

Vi har utformat vårt söksystem så att du utan bekymmer snabbt ska kunna få fram samtliga alternativ som passar till just din bil. Allt du behöver göra är att mata in vilken bilmodell du kör. Detta kräver bara några få knappklick, och på nolltid tar systemet fram de däck som passar din bil. Om du dessutom har specifika preferenser kan du nyttja våra filter. Slipp sålla bland irrelevanta alternativ och lägg tiden på att hitta ett Nokian Helårsdäck som passar dig, din bil, och plånboken alldeles perfekt.

Beställ dina Nokian Helårsdäck smidigt

När du beställer dina Nokian Helårsdäck från Tirendo.se kan du vara säker på att du kommer få en härlig köpupplevelse. Förutom att det är busenkelt för dig att hitta rätt däck till din bil så bjuder vi på frakten när du köper en ny uppsättning från oss. Vi skickar hem din beställning på bara några dagar hela vägen till din dörr, och du betalar inte en enda krona för frakten. Om du har några frågor gällande våra produkter och tjänster är det bara att kontakta vår vänliga kundtjänst. De besvarar dina frågor så gott de kan, stora som små! Vi samarbetar även med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så om du inte har tillgång till ett garage kan du nyttja professionell hjälp och känna dig trygg i att dina däck är korrekt monterade.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK