Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nexen Helårsdäck

Nexen Helårsdäck – Kvalitet från Sydkorea

Den sydkoreanska däckjätten har en internationell närvaro som få andra. Nexen har tillverkat däck i över 70 år, och med erfarenhet kommer oftast kvalitet. Tillverkaren lägger stort fokus på att lansera högkvalitativa däck inom alla prissegment. De säljs i över 120 länder och har på senare år kunnat mäta sig med även de större producenterna. Om du är på jakt efter prisvärda kvalitetsdäck så är Nexen Helårsdäck ett gott alternativ.

När det kommer till att ta fram helårsdäck är det viktigare än någonsin att högt fokus läggs på säkerheten. Utmaningarna som ställs på ett däck skiftar markant från säsong till säsong. Genom innovativa lösningar och ett kvalitetsriktat fokus har helårsdäck på senare år blivit allt vanligare på marknaden. Genom att kombinera anpassningsbara gummiblandningar och standardiserade säkerhetsegenskaper som effektiv vattenplaning och rörelsefria block tillverkar man idag mästerliga helårsdäck som tryggt tar dig fram över både is och stekheta sommarvägar.

Hitta dina Nexen Helårsdäck snabbt på vår hemsida

När det är dags att byta dina Nexen Helårsdäck slipper du oroa dig över enorma produktregister och tidskrävande eftersökningar. Allt du behöver göra är att mata in vilken bil du kör, och vilka preferenser du har. Resten sköter vårt smarta system! Du får fram samtliga alternativ som passar dina krav på bara några sekunder. Välj en modell som passar både dig, din bil och din plånbok. Alla våra Nexen Helårsdäck uppfyller kvalitetskraven som ställs av EU. Du kan alltså känna dig trygg i ditt köp med vetskapen att däcken har testats för våra hårda klimatförhållanden, och du får dessutom avnjuta marknadens lägsta priser på däck och biltillbehör.

Beställ nya Nexen Helårsdäck billigt

På Tirendo.se får du lägst priser på Nexen Helårsdäck, och din köpupplevelse kommer garanterat att bli njutbar. Vi värderar våra kunders upplevelse, och finns här för dig i varje led av köpprocessen. Om det dyker upp några frågor när du letar igenom vårt sortiment så är du mer än välkommen att kontakta vår vänliga kundtjänst. Efter du lagt din beställning skickar vi hem däcken till dig på bara några dagar, och du betalar givetvis inte någon frakt när du köper en ny uppsättning däck från oss. Har du inte tillgång till garage? Inga problem! Vi samarbetar med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så du har aldrig långt till professionell hjälp!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK