Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Kleber Helårsdäck

Framtidssäkra bilen med Kleber Helårsdäck

Det franska märket Kleber har funnits i över 100 år, och under så lång tid på marknaden förvärvar man enormt mycket erfarenhet inom däckproduktion. Kleber Helårsdäck är ett resultat av detta. Att kombinera kraven som ställs på både sommar- och vinterdäck är ingen lätt uppgift. Det kräver stora resurser och gedigen kunskap för att skapa balanserade däck som bär motorister fram över vägarna i både snö och solsken. Helårsdäck generellt presterar inte lika bra som ett sommardäck gör under sommaren, och ett vinterdäck gör under vintern. Med det sagt så har de mängder av andra fördelar. Förutom att du slipper byta däck och boka tider hos mekaniker flera gånger om året så får du ett däck som är väl förberett på alla överraskningar som säsongerna kan bjuda på.

Kleber Helårsdäck kombinerar det bästa av två världar. Däcken har längsgående spår som effektivt forslar undan vatten från bilens körväg. Denna egenskap är typisk för sommardäck, och har som syfte att motverka sommarens största faror – nämligen vattenplaning. Riskerna med vattenplaning är uppenbara. Det innebär att bilen börjar glida på vattenskiktet som bildas på vägarna, och du tappar styrförmågan. Däcken har även fler enskilda block än ditt typiska sommardäck. Detta är en egenskap vinterdäck använder för att bidra med bättre grepp på snö- och slasktäckta vägar. Blocken är flexibla och anpassar sig efter ojämnheterna på vägen, och förhindrar därigenom att bilen får sladd.

Sök enkelt efter Kleber Helårsdäck till din bil

Med vårt söksystem hittar du snabbt alla Kleber Helårsdäck som passar din bils dimensioner. Med våra filter kan du ytterligare begränsa din sökning och endast få fram alternativ som ingår i din budget. Du slipper bläddra igenom tusentals alternativ som inte ens är relevanta för din bil, och med enkelhet kan du i lugn och ro välja mellan däck som uppfyller dina krav på säkerhet och pris.

Köp nya Kleber Helårsdäck online och spara pengar

När du köper dina däck från Tirendo.se kan du vara säker på att det går smidigt till. Vi levererar alltid dina produkter på bara några dagar, och du betalar givetvis inte någon frakt. Om du behöver hjälp med att montera dina däck så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Du har alltid nära till professionell hjälp, så boka en tid redan idag!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK