Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Hankook Helårsdäck

Ha kontroll året runt med Hankook Helårsdäck från Tirendo

Det är ingen liten prestation att tillverka ett riktigt helårsdäck för alla väder. Att kunna förena sommar- och vinter gummiblandningar och trådtäthet till en enda välpresterande produkt kräver stor skicklighet och stora tekniska resurser. Hankook har trots det redan visat att de är erfarna i detta avseende. 

Hankook Helårsdäck har länge uppskattats för sina välbalanserade egenskaper när det kommer till prestanda och säker körning. Den sydkoreanska tillverkaren har dock inte nöjt sig med att stanna kvar i medelsnittsgruppen utan har istället investerat stort för att utveckla sin teknik i helårsdäck – vilket visar sig i deras senaste produkter.  

Hankook Helårsdäck – redo för allt som väder kan utsätta dig för

De senaste konstruktionstrenderna för helårsdäck lägger vikt på bättre prestanda i varmt väder samt hållbarhet och bränsleeffektivitet – vilket är nyckelmoment som många traditionella helårsdäck misslyckas med. Hankook är en av få tillverkare som leder den nya innovationsvågen. Nya Hankook Kinergy 4S H740 är fjärdegenerationens helårsdäck med äkta färdigheter i alla väder, året runt och har dessutom utmärkta miljömeriter. 

Hankook Optimo 4S H730 fortsätter att vara en bästsäljare tack vare den balanserade prestandan på torra oh frusna underlag samt dess utmärkta vattenplaningsmotstånd. Hankook-helårsdäcket Dynapro MT RT03 finns tillgängligt i en rad olika däckstorlekar mellan 15 och 22 tum och ger den dragkraft och stabilitet som förväntas av ett 4x4-däck för hela året, vilket gör att det passar utmärkt för angelägna SUV-förare. Chaufförer kommer utan tvekan att vara intresserade av robusta Hankook RA10 – ett utmärkt skåpbilsdäck och husvagnsdäck för alla väder. 

Bättre erbjudande på Hankook-helårsdäck på Tirendo.se

Beställ dina nya Hankook-helårsdäck online på Tirendo.se och utnyttja våra fördelaktiga däckerbjudanden. Du hittar allt från budgetdäck, Eco-däck och premiumdäck i vår butik. Bläddra genom det stora utbudet av helårsdäck som är ute för försäljning till lockande priser och missa aldrig ett av våra många speciella däckerbjudanden! Du hittar vårt kompletta utbud av Hankook-däck här.  

 


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK