Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Goodyear Helårsdäck

Köregenskaper och effektivitet i premiumklass – Goodyear Helårsdäck

Bilförare som uppskattar kvalitet känner utan tvekan till det här märket. Som en av industrins jättar har det alltid tillverkat toppresterande produkter för både racingproffs och vanliga bilister. Goodyears Helårsdäck har konstruerats för att säkerställa säkert körande under alla väderförhållande och inom ett brett temperaturområde.

Goodyear Helårsdäck är ett bra alternativ för alla som är ute efter utmärkt säkerhet och effektivitet året runt – och Tirendo erbjuder däck i många olika modeller och däckstorlekar. Dessa produkter kombinerar de bästa egenskaperna från både sommar- och vinterdäck och ger den mångsidighet som kunder förväntar sig av ett sant helårsdäck.

Helårsdäck-teknik när den är som bäst från Tirendo.se

Den amerikanska tillverkaren har valt att erbjuda helårsdäck till allt från stadsbilar till högpresterande fordon till skillnad från de flesta tillverkare som endast erbjuder helårsdäck för små till medelstora touring-fordon. Goodyear Eagle LS2 är perfekt för sport- och premiumbilar och finns i storlekar mellan 16 och 20 tum. Det finns även erbjudanden på helårsdäck för skåpbilar och husvagnsbilar - Goodyear Cargo Vector och Cargo Vector 2 är några av de bästa gruppklassen.

Goodyear Vector 4 Seasons är ett extremt populärt alternativ. Däcket finns i storlekar mellan 13 och 17 tum och levererar extremt balanserad sommar- och vinterprestanda under alla väderförhållande, och även bränsleeffektivt. Detsamma gäller för Goodyear Efficientgrip. Om du behöver ett mycket kompetent 4x4-däck är Goodyear Wrangler HP All Weather däcket som lever upp till alla dina förväntningar. Ett annat alternativ är Goodyear Efficientgrip SUV som är ledande i prisklassen när det kommer till bränsleeffektivitet och som även har utmärkta helårsegenskaper.

Mer kvalité för pengarna med Goodyear-helårsdäck från Tirendo

Tirendo har det bredaste produktutbudet och de bästa bildäckspriserna. Det finns alltid specialerbjudanden i vår katalog så att du kan köpa prisvärda helårsdäck online till de mest fördelsaktiga villkor. Om du är ute efter budget-, eco- eller premiumdäck hittar du mångfald, kvalitetsservice och de bästa däckerbjudandena på Tirendo! Köp dina Goodyear helårsdäck online på Tirendo.se


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK