Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Firestone Helårsdäck

Prisvärda Firestone Helårsdäck

Firestone Helårsdäck är ett av de mer prisvärda alternativen som finns tillgängliga på marknaden idag. De ligger inte bland de absolut billigaste modellerna, och detta beror på att man ligger snäppet högre till kvalitetsmässigt. Detta är extra viktigt när det kommer till just helårsdäck då det krävs mycket erfarenhet för att producera däck som är säkra att köra både under vintern och sommaren. De skiftande vägförhållanden bjuder på helt olika utmaningar. Att kunna utveckla Firestone Helårsdäck som inte enbart är säkra, utan även presterar bra ute på vägarna kan därför ses som en enastående bedrift och en kvalitetsgaranti.

De många enskilda blocken på Firestone Helårsdäck säkerställer att däcken kan anpassa sig väl efter de ojämnheter som snötäckta vägar bjuder på. Detta kombinerar man oftast med horisontella sajpningar vars uppgift är att ytterligare erbjuda flexibilitet och ett förbättrat grepp på isiga vägar. Längsgående spår på däcken forslar effektivt undan vatten under regniga dagar och ser till att du kommer dit du ska välbehållen.

Hitta dina Firestone Helårsdäck på nolltid

När du använder dig av vårt söksystem hittar du samtliga däck som passar till din bil med bara några knappklick. Du slipper sålla bland en uppsjö av alternativ som inte ens passar din bil. Om du är på jakt efter just Firestone Helårsdäck använder du bara filtrering för att ytterligare begränsa din sökning till de alternativ som uppfyller dina preferenser gällande kvalitet och pris. Det ska inte vara besvärligt att byta däck, det är vi väl medvetna om. Många bävar inför uppgiften, men oroa dig inte! Att hitta kvalitetsdäck till låga kostnader är lättare än någonsin när du använder våra tjänster. Vi har gjort det så bekvämt som möjligt för dig som kund, hela vägen från sökning till montering.

Köp billiga Firestone Helårsdäck online

När du lägger en beställning på däck och biltillbehör från Tirendo.se får du alltid marknadens lägsta priser, och service i världsklass. Vi bjuder dig givetvis på frakten, och skickar hem produkterna till dig på bara några dagar. Om du har några frågor gällande våra produkter kan du kontakta vår vänliga kundtjänst. De besvarar alla dina frågor, stora som små! Vi samarbetar dessutom med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Du har aldrig långt till professionell hjälp, så boka en tid redan idag!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK