Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 500
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 3
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Dunlop Helårsdäck

Dunlop Helårsdäck – bättre kontroll och komfort året runt i alla väder

Det respektabla märket Dunlop har uppskattas av alla som är intresserade av enastående prestanda i många årtionde – oavsett om det rör sig om motorsporter eller vardagskörning. Tirendo erbjuder ett komplett utbud av Dunlop-helårsdäck  om du är ute efter att köpa helårsdäck online – självklart till de bästa bildäckspriserna. 

Det mest utmärkande egenskapen för alla Dunlop-helårsdäck är det utmärkt balanserade körbeteendet. Du kan alltid räkna med konsekvent och förtroendegivande väghållning i alla väder under hela året – oavsett vilken modell eller däckstorlek det gäller. En av Dunlops andra starka sidor är effektiviteten – Dunlop Helårsdäck ger dig bränsleekonomi som hos ett sommardäck men med möjligheten att köra året runt. 

Mångsidighet för fyra säsonger av högsta kvalitet med Dunlop Helårsdäck.  

På Tirendo är det enklare och bekvämare än någonsin att köpa lämpliga Dunlop-helårsdäck online. Produktlinjen Dunlop SP All seasons har allt som svenska bilister förväntar sig – bra grepp vid höga och låga temperaturer i alla väder, komfort samt lågt rullmotstånd. Dunlop SP4 All Seasons är en utmärkt modell för små till medelstora bilar och MPV:s. 

Dunlop SP Sport 01 A/S kommer i många olika bildäckstorlekar och SUV-däckstorlekar och utmärker sig genom sin särskilt höga prestanda på vintern. Dunlop Grandtrek ST 30 är ett anpassningsbart 4x4-däck och säkerställer hög dragkraft och stabilitet under hela året. Dunlop Grandtrek ST1 och Grandtrek ST20 är lämpliga modeller för små och medelstora stadsjeepar och SUV, och Dunlop-helårsdäcket Grandtrek Touring A/S ger dig överlägsen kontroll över SUV:s med hög prestanda. 

Betala mindre för privilegiet att köra med Dunlop-däck med de bästa däckerbjudandena från Tirendo. Du hittar alla olika typer av däck oavsett om det är budgetdäck, eco-däck eller premiumdäck i vår online-katalog. Vi har ett stort utbud av Dunlop-helårsdäck till salu till mycket fördelaktiga priser – och våra många specialerbjudanden gör det ännu mer skonsamt för din plånbok!

Köp dina Dunlop-helårsdäck online på Tirendo.se!

 


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK