Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 543
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 8
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Continental Helårsdäck

Högpresterande däck året om – Continental Helårsdäck

Däcktillverkaren Continental är världskända för sitt höga mått av kvalitet. Oavsett om det gäller UHP-däck till sportbilar och racing, eller trygga däck för barnfamiljer så finns det något för alla bilister i företagets repertoar. När det kommer till Continental Helårsdäck så kan du känna dig extra trygg året om. Företaget har kombinerat sina yttersta kunskaper gällande både sommardäck och vinterdäck, och kombinerat detta till högkvalitativa produkter som tjänar dig väl både i regn och slask. Givetvis får du inte samma prestanda under sommaren som om du körde ett gediget sommardäck, men fördelarna med Continental Helårsdäck väger upp för detta om ditt huvudfokus är kontinuerlig säkerhet året om.

Konsten som tillverkning av helårsdäck innebär kräver ett inriktat fokus och en förståelse för vad som är viktigast beträffande säkerhet under de skiftande årstiderna. När du köper Continental Helårsdäck kan du vara säker på att du får ett däck som tillverkats med bägge aspekter i åtanke. Däcken är mjukare än ditt standard sommardäck, vilket är en av de många egenskaper som gör att de presterar så fantastiskt under vintern. Gummiblandningen gör även att däcket kan bli mer stabilt under sommaren, vilket ger dig ett starkare grepp på torra vägar.

Hitta dina Continental Helårsdäck enkelt hos oss

När det är dags för dig att uppgradera dina däck så har vi gjort det superenkelt för dig att hitta rätt bland våra tusentals produkter. Med det smarta söksystemet behöver du bara knappa in vilken bil du kör, och på några sekunder får du fram alla alternativ som passar just dig. Du kan ytterligare begränsa din sökning genom att fylla i vilka egenskaper däcken ska ha. Om du är på jakt efter Continental Helårsdäck behöver du bara klicka i märke och däcktyp i vänsterspalten, resten sköter vi!

Beställ dina Continental Helårsdäck billigt

När du köper dina däck från Tirendo.se kan du räkna med låga kostnader och klanderfri service. Vi sätter alltid våra kunder i främsta rummet, och genom att pressa våra egna logistiska kostnader kan vi ge dig marknadens lägsta priser på däck och biltillbehör. När du lagt din beställning så kommer däcken hem till dig på bara några få dagar. Därefter kan du nyttja någon av våra över 1000 monteringspartners över hela landet. Boka en tid redan idag och få professionell hjälp!


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK