Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 525
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 7
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Bridgestone Helårsdäck

Fördelar med Bridgestone helårsdäck

I den här artikeln ska vi fördjupa oss i när det är lämpligt med helårsdäck och när det inte är det. Dessutom kommer vi tipsa om en riktig bra sida på webben där du kan köpa däck av hög kvalitet. Förkovra dig i nedanstående och vi hoppas att du ska lära dig något nytt om helårsdäck. Helårsdäck har blivit allt populära med åren och det är inte så konstigt med tanke på de fördelar som finns. Dessutom har de utvecklats så att de på ett bättre sätt klarar även halkigt underlag.

Bridgestone helårsdäck är säkert och hållbart

När det gäller Bridgestone helårsdäckså finns det många fördelar med det. Det är ett säkert, tystgående och hållbart däck. Du slipper byta däck när vintern kommer och du slipper byta däck när sommaren kommer. Dessutom slipper du ordna med förvaring av de däck som du för tillfället inte använder. Det är också skönt att undvika den kostnad som det innebär att köpa en ytterligare uppsättning däck, det sparar du flera tusenlappar på. Man bör dock komma ihåg att helårsdäck inte har riktigt lika bra grepp på snö och is som dubbade vinterdäck har. Det finns bland annat i den populära varianten Bridgestone Dueler. Kolla gärna med dina vänner vad de brukar köpa för däck och om de kan rekommendera några däck till dig.

Köp Bridgestone helårsdäck

Nu har vi gått igenom en del fakta kring helårsdäck. Ett populärt alterativ är Bridgestone Turanza El. Vi hoppas du ska känna dig trygg på vägarna framöver. Beställ gärna dina däck hos Tirendo.se. Där hittar du det mesta du kan tänka dig när det gäller däck och fälgar till din bil eller ditt specialfordon. Kundtjänsten svarar på dina frågor och det är enkelt och smidigt att lägga en beställning. Du kan till och med göra det hemma från soffan. Du kan exempelvis köpa Bridgestone helårsdäck. Vi hoppas att du ska känna dig trygg på vägarna framöver och att du har lärt dig något nytt genom att läsa ovanstående text. Vi önskar dig ett varmt lycka till med dina inköp och hoppas att du ska bli nöjd med det du beställer.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK