/

Heidenau däck

sök efter storlek: 1 Resultat - Erbjudande per sida:

Detaljer

Lägg till produkt för jämförelse

Priser är inklusive moms och leverans inom Sverige

Heidenau P 30
Heidenau
Heidenau P 30
4.00 -8 71L 6PR

Säsong

Veteranbilsdäck

Sommardäck
tillgängligt
bara kr 997
Gratis frakt vid köp av minst 2 artiklar.
tillgängligt
Mer info
Fri frakt**
2 - 5 arbetsdagar leveranstid***
Det fanns 1 från 1 däcken är markerade
Artiklar per sida

*Listpriserna är hämtade från tillverkarna i Sverige.

**Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
***Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Heidenau Däck – Europeisk kvalitet

Heidenau Däck är högkvalitativa och välkända i hela Europa. De tillverkar däck både för motorcyklar och bilar, och har länge varit en producent att räkna med. Företaget som tillverkar däcken heter Reifenwerk och befinner sig i Tyskland. Tysk tillverkningskonst är ett välkänt fenomen när det kommer till bilar, och samma sak gäller däck. Heidenau Däck bidrar med förhöjd säkerhet till ditt fordon och ser till att du kan känna dig trygg ute på vägarna. Det är livsviktigt att ha bra däck när du kör bil, framför allt däck som inte är slitna.

Däck är inte enbart en säkerhetsfråga. Att vänta med ett däckbyte kan innebära dyra ekonomiska utgifter då slitna däck påverkar förslitningen även på drivaxlarna. Alla känner heller inte till att bränslekonsumptionen minskar när man har nya däck. Bilens bränslekostnad per mil minskar, vilket i sig är ett bra argument för att byta däck oftare.

Köp nya Heidenau Däck online

När det är dags för däckbyte hjälper Tirendo.se dig med varje steg på vägen. Använd våra smarta sökfunktioner för att hitta ett däck som uppfyller alla dina kriterier. Du väljer själv vad som är viktigt för dig, och du får självklart bara upp däck som passar till din bil. Du slipper oroa dig över att göra fel val, då du har all information nödvändig för varje däck när du bläddrar.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.