Hankook

Hankook Optimo K406, köp däcket!

Frånkr 1.055per däck
Hitta dina

Optimo K406

här!

Hankook Optimo K406 är ett högpresterande Bildäck med vilket du kan känna dig säker på vägbanan. Det är anpassat efter snabbare bilar som färdas sommartid. Oavsett vilket väder sommaren bjuder är Hankook Optimo K406 redo, manövreringsförmågan är alltid densamma. Däcket fungerar utmärkt på både torrt och vått underlag och erbjuder ett fast grepp om underlaget.

Däckprofil

Däcket är konstruerat för att snabbt kunna transportera bort vatten på blöta vattenfyllda vägar, vilket gör risken för vattenplaning avsevärt mindre. Också sidoblocken på däckens kantpartier hjälper till att skyffla undan överflödigt vatten från körfältet och behålla ett fortsatt stabilt grepp. Körstabiliteten bevaras även vid regn tack vare däckmönstrets krökta sidospår. De raka och styva mittbanden är dubbla, vilket hjälper till att förhöja säkerheten. Genom att generera en förkortad bromssträcka och och en utökad riktningsstabilitet på torra såväl som blöta underlag. Det stora däckavtrycket garanterar utökad gummikontakt med marken och ett bättre väggrepp. En däckkonstruktion som även bidrar till en tystare och mer behaglig åktur med minskat vägbuller.

Ekonomi

Tack vare den mer exklusiva gummiblandningen i detta premiumdäck får man ett stabilt däck av hög kvalitet. Hankook Optimo K406 är slitstarkt och nöts ut långsamt med hjälp av sin noggranna uppbyggnad. Detta genererar i sin tur en längre livslängd, vilket gör det till en god investering. Genom sitt lägre rullmotstånd bidrar det utöver detta till en minskad bränsleförbrukning, vilket ger mer över i plånboken till annat.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Nyhetsbrev

Var den första att få reda på nya produkter, exklusiva erbjudanden och kampanjer. Registrera dig nu för att få Tirendo.se nyhetsbrev och få
€5 rabatt på ditt nästa däckköp.

Minimum beställningsvärde €150, kan endast nyttjas en gång.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK